2013-11-08 02:25:05• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Vízöntő - Munkahelyi gondok gyötrik

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az eddig oly röppenően futó szerelmi szekere most döcögősre váltott. Talán jót tenne önöknek egy kis különválás, legalább egy hétvégi utazás erejéig. A távolság segíthetne fellobbantani önökben azt a bizonyos lángot, amire vágynak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Túlságosan akaratos volt az utóbbi időben, a kedvese legalábbis erre panaszkodott önnek. Még jó, ha nem vitte a szomszédba a bánatát. Ma jó eséllyel megbeszélhetik, hogy kit mi bánt, és megoldást is találhatnak fájó dolgaikra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ereje teljében van, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra csábítsa. Csak akkora súlyt emeljen fel, amivel még biztosan elbír. A gerincét és a szívét is kímélnie kellene, úgyhogy ma inkább ne hősködjön. Még jótékonyságból sem.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fordulat állhat be a társkapcsolatában, azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez hosszútávon is változást hoz-e. Az biztos, hogy ügyelnie kell arra, hogy a hibákat ne mindig a kedvesének rója fel. Nézzen szembe a magáéval is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A változástól nem szabad félnie, mert abban rejlik az ön esélye. Ha valami elmúlik az életéből, engedje el, mert csak így teszi lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet adjon. A vaskalaposságot most felejtse el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok energiáját kivette önből a sok kötelezettség, amit elvállalt. Ezért kétszeresen is ügyelni kell az egészségére. Mindenképpen szerezzen be valamilyen vitaminforrást, és keresse a zöldségesnél a piros színű gyümölcsöket, zöldségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kollégája folyton ön körül legyeskedik, teszi a szépet, bókol. Ez jó, mert növeli az önbizalmát. De ne dőljön be neki túlságosan. Aligha akar hosszútávú kapcsolatot, főleg, ha az illetőnek már családja is van. Legyen visszafogott!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Újra vonzónak találhat valamit, amiről már megfeledkezett, amiről már-már letett. Talán egy régi hobbi, vagy munkamódszer kelti fel ismét az érdeklődését. Kedve kerekedhet a verbális önkifejezéshez is: blogolás, naplóírás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen ma önnél elegendő folyadék, mert hamarosan azt tapasztalhatja, hogy kiszárad a szája és nyelve, mint a tapló. A Hold állása okozhatja ezt a fokozott szomjat, ami annál erősebb lehet, minél több alkoholt fogyasztott tegnap este.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Akkor érezheti ma igazán vidámnak magát, ha a közeljövőre tervezhet egy kisebb-nagyobb utazást. A karácsonyi, szilveszteri szünetre tervezett kiruccanását már most el kell kezdenie szervezni, ha mindent tökéletesnek akar majd megélni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Munkahelyi gondok gyötrik. A jövőjét bizonytalannak látja, de ez csak egy félelemkeltő munkahelyi pletyka. Mindenesetre a saját megnyugtatása érdekében járjon utána a további lehetőségeinek is. Már ez a gondolat megnyugtathatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A ma hajnali álma üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősével kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszi, ha még a mai napon felhívja vagy találkozik vele. Valószínűleg az illetőnek nagy szüksége van az ön segítségére.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: